Wil jij van betekenis zijn en tieners een fantastische tijd geven?

Wil jij tieners laten ervaren hoe mooi een leven met God is? Ga dan deze zomer mee als leiding!

Elk jaar zet een gemotiveerde groep vrijwilligers zich weer in om een aantal enerverende activiteiten neer te zetten. Niet als doel op zich, maar omdat we dat als effectief middel zien om deelnemers, tieners en leiding sterk te maken in hun geloof in God. Wij willen de mensen die met Junior bezig zijn uitdagen om van hun leven met Jezus een avontuur te maken. Voor de een organiseren we daarvoor Survival, voor de ander Surf of bijvoorbeeld Mission. Dat is waar wij echt enthousiast over zijn. En daarom vinden wij het gaaf als jij daar deel vanuit kan maken. We zijn altijd op zoek naar mensen die zin hebben om hun vakantieperiode eens anders in te vullen. Mensen die in de eerste plaats enthousiast zijn over God. Die zich daarnaast dienstbaar op willen stellen en tieners willen bemoedigen in hun geloof in God. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel hieronder!

Groepsleiding

Als Groepsleider ben je samen met een medeleiding verantwoordelijk voor een groep tieners. Je motiveert, enthousiasmeert en bemoedigt de tieners tijdens het kamp. Je bent flexibel, besluitvaardig en sportief en gaat elke uitdaging aan. Je staat gelijk aan de tieners, je bent hun maatje. Je moedigt ze aan om alles d’r uit te halen wat erin zit!

Kookleiding

Als Kookleiding ben je het geheime wapen van het kamp. Je vrolijkheid, heerlijke eten en flexibiliteit stralen af op het kamp. Dat is net dat beetje extra aandacht wat we de tieners willen geven, en dus letterlijk laten proeven. Je vindt het leuk om praktisch bezig te zijn met de voorbereidingen, het klaarmaken van eten en het verspreiden van een glimlach.

Praktisch leiding

Als Praktisch leiding ben je de rechterhand van de hoofdleiding. Je bent een denkende doener en je vindt het leuk om de praktische kant van het kamp uit te voeren. Zo regel je bijvoorbeeld het opzetten van sport- en spel activiteiten of repareert waar nodig materiaal. Je bent in bezit van 2 rechterhanden en weet van aanpakken. Daarnaast ben je flexibel en zelfstandig. Een creatieve oplossing bedenken is voor jou geen probleem!

Een aantal belangrijke dingen die je moet weten

Kennismaking

We zijn enthousiast over jou en dus willen je graag leren kennen voor we je het avontuur in storten. Vandaar dat voor iedere nieuwe leiding, of die al tijdje niet meer mee zijn geweest, een kennismakingsgesprek inplannen. Daarin horen we graag wie je bent, je verwachtingen, verhalen, etc. Ook vertellen wij graag ons verhaal, wie Junior is, onze verwachtingen en hoe alles werkt. Daarnaast bellen we natuurlijk je referenties na, die je goed kennen, om zo een goed beeld te vormen waar je talenten liggen. Samen zullen we dan ook kijken welke rol en kamp het beste bij je past.

Leidingdag

De leidingdag van 2023 zal plaatsvinden op 17 juni in Kruispunt Vathorst te Amersfoort. Op deze dag leer je alvast je team kennen, wordt je toegerust voor je rol op het kamp en kom je natuurlijk alvast in de Junior kamp stemming. Kortom een gave dag waar je graag bij wilt zijn!

Veiligheid

Omdat we er bij Junior van bewust zijn dat we verantwoordelijkheid hebben over (veelal) minderjarige deelnemers, zullen we je vragen de gedragscode van Junior te ondertekenen en een VOG (verklaring omtrent gedrag) aanvragen. Zo creëren we samen een veilige omgeving voor onze deelnemers.
Mochten er vragen hierover zijn of je wilt situaties/gedrag bespreken, neem dan contact op met je hoofdleiding, de leiding-coördinatoren of de vertrouwenspersoon Gerdine Slot-Bol (gerdine@junioradventure.nl)

Leiding bijdrage

De leiding bijdrage voor alle kampen is € 100,- uitgezonderd Mountaintrail Frankrijk en Survival Noorwegen, hiervan is de leidingbijdrage € 150,-. Indien bij Surf materiaal gehuurd wordt zijn de kosten hiervan € 95,-.