Wil jij van betekenis zijn en tieners een fantastische tijd geven?

Deel jij ons enthousiasme voor tieners? Vind jij het ook zo gaaf om activiteiten te ondernemen en uitdagingen aan te gaan? Wil jij het verschil maken en wil je de tieners laten zien hoe mooi het leven met God is? Meld je dan aan om op kamp mee te gaan als leiding! Met als motto Live the Life dagen wij je uit om van je leven met God een avontuur te maken en daarin een voorbeeld te zijn voor de tieners. We zijn altijd op zoek naar mensen die zin hebben om in hun vakantieperiode zich in te zetten voor tieners. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan snel hieronder!

Groepsleiding

Als groepsleiding ben je, samen met een medeleiding, verantwoordelijk voor een groepje tieners. Je staat hierin gelijk aan de tieners, je bent echt een vriend voor hun. Je motiveert, enthousiasmeert en bemoedigt de tieners tijdens het kamp. Samen met hen ga je elke uitdaging aan. Je moedigt de tieners aan om het avontuur met God aan te gaan.

Kookleiding

Als kookleiding verspreid je een glimlach bij de tieners en leiding met heerlijke maaltijden. Je hoeft hiervoor geen chefkok te zijn maar vindt het vooral leuk om praktisch bezig te zijn in de keuken. Je bent flexibel, vrolijk en je houdt ervan om de tieners eens extra te verwennen.

Praktisch leiding

Als praktisch leiding ben je de rechterhand van de hoofdleiding. Je vindt het leuk om praktisch bezig te zijn met bijvoorbeeld het klaarzetten van spellen of het uitvoeren van kleine reparaties. Je bent flexibel, zelfstandig en een creatieve oplossing bedenken is voor jou geen probleem.

Een aantal belangrijke dingen die je moet weten

Kennismaking

We zijn enthousiast over jou en dus willen we je graag leren kennen voor je het avontuur aangaat. Vandaar dat we voor iedere nieuwe leiding een kennismakingsgesprek inplannen. Daarin horen we graag wie je bent en wat je verwachtingen zijn. Ook vertellen wij graag wie Junior is, onze verwachtingen en hoe alles werkt. Daarnaast bellen we natuurlijk je referenties na om zo een goed beeld te vormen van waar je talenten liggen. Samen zullen we dan ook kijken welke rol en kamp het beste bij je passen.

Leidingdag

De leidingdag van 2024 zal plaatsvinden op 15 juni in Kruispunt Vathorst te Amersfoort. Op deze dag leer je alvast je team kennen, wordt je toegerust voor je rol op het kamp en kom je natuurlijk alvast in de Junior kamp stemming. Kortom een gave dag waar je graag bij wilt zijn!

Veiligheid

Omdat we er bij Junior van bewust zijn dat we verantwoordelijkheid hebben over (veelal) minderjarige deelnemers, zullen we je vragen de gedragscode van Junior te ondertekenen en een VOG (verklaring omtrent gedrag) aanvragen. Zo creëren we samen een veilige omgeving voor onze deelnemers.

Mochten er vragen hierover zijn of je wilt situaties/gedrag bespreken, neem dan contact op met je hoofdleiding, de leiding-coördinatoren (leiding@junioradventure.nl) of de vertrouwenspersoon Gerdine Slot-Bol (gerdine@junioradventure.nl)

Leiding bijdrage

De leiding bijdrage voor alle kampen is € 100,- uitgezonderd Mountain trail Frankrijk en Survival Noorwegen, hiervan is de leidingbijdrage € 150,-. Indien bij Surf materiaal gehuurd wordt zijn de kosten hiervan € 95,-.